Всоциалната мрежа бе показан първия продукт от новия бранд за храни на

...
Всоциалната мрежа бе показан първия продукт от новия бранд за храни на
Коментари Харесай

Меган Маркъл с интересно начинание, ето какво ще продава

Всоциалната мрежа бе показан първия артикул от новия бранд за храни на херцогинята на Съсекс, заяви Би Би Си, представен от " Телеграф ".

В опит да бъде непокътната мистерията към новото бизнес начинание на Меган Маркъл първите бройки от ягодовия конфитюр с марка American Riviera Orchard са публикувани измежду другари на брачната половинка на английския принц Хари и измежду инфлуенсъри.

Модната дизайнерка Трейси Робинс разгласява в Инстаграм фотография на конфитюра. Той е с номер " 17 от 50 ", което загатва за броя от публикуваните първи образци от продукта.

Появата на новия бранд бе оповестена в обществените мрежи предишния месец и стана ясно, че ще предлага хранителни артикули.

Новото начинание в бизнеса е в унисон с бъдещите планове на херцозите на Съсекс с компанията Нетфликс. Меган ще пусне шоу, което ще " уважава насладата от готвенето и градинарството, заниманието и другарството ". Принц Хари пък ще взе участие в различен план на Нетфликс за света на спорта поло.

Делфина Блакиер, брачна половинка на Начо Фигерас, който е другар на принц Хари и споделя пристрастеността му към полото, също разгласява в обществена мрежа фотография на новия артикул на Меган Маркъл с етикет " 10 от 50 ".

Засега не е известно на каква цена ще се оферират продуктите от марката на херцогинята на Съсекс. Британското кралско семейство има отношение към конфитюрите и сладката. Посетителите в магазините за сувенири в кралските дворци могат да си купят ягодово сладко Buckingham Palace Strawberry Preserve за 3,95 английски лири, както и мармалад Windsor Castle Fine Cut Seville Orange Marmalade на същата цена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР